måndag, april 06, 2009

Helg

Pannkakor vid Slussen, häng, upplevelsen av att det verkligen är skillnad att dra en tung kärra med opumpade och nypumpade däck, samtal om livet, promenad över Årstabron, konstaterandet att Stockholm är vackert, brunch, upptäckten av Vitabergsparken, ny cykelhjälm inför måndagens "cykla-till-jobbet-premiär-för-säsongen", Dixie Chicks "home"-skiva, föräldrar på besök, tur t Sollentuna, känslan av att hålla i en tvåveckors-bebis, bollkastning med busunge, spelkväll, förlust i Carcasonne, vinst i Carcasonne, paj, vänner, sol i ansiktet, 3 personer sovandes på 28 kvadrat, lyxfrukost, gudstjänst, fika, matlagning i Kista, hockey-förlust, depp, glädje, sommarplaner, glass med hallon, framtidsfunderingar, för stor trut, för liten trut, panik, Anna Järvinens nya, hopplös längtan, tacksamhet.

och så avslutningen med dokumentären "Jag ville inte leva detta livet" om Henke och hans vänner som fastnat i klorna på drogen GHB.

Tårar, tankar, hur göra något konstruktivt av att återigen ha blivit påmind om det liv många lever? Hur använda sina gåvor, sin tid och sitt liv. Hur vara medmänniska på bästa sätt?

2 Comments:

Blogger Linda said...

hahah intensivt eller?!?

GÖTT att du hitta en hjälm tycker jag!!

6:42 em  
Anonymous Maria said...

Helt underbart! Precis som du.

1:54 em  

Skicka en kommentar

<< Home