onsdag, april 11, 2007

Second-hand tips?

Diggar inte att shoppa speciellt mycket. Men nu behöver jag lite saker till nya lyan. Behöver nu tips på bra (billiga) second-hand butiker som ligger hyffsat nära stan och som inte drivs av någon "skum" organisation. Tips någon?

5 Comments:

Blogger Emanuel Karlsten said...

Det är ju kanske ett dumt svar, men det finns riktigt stora myrorna i Stockholm. Det ligger en i typ ropsten eller nåt som är riktigt riktigt stor och har a l l t.
Men det kanske är ett givet alternativ du redan kollat in?

11:16 fm  
Blogger Julia said...

Nej, jag vill ha alla tips. Jag är ju ny här och att bara sitta o söka på internet kan ju göra en yr... så tack!

11:26 fm  
Anonymous Anonym said...

Öh... det ser ju ut som att du bor i Göteborg och inte Stockholm så då borde ju 2nd hand-butiker som exvis Saronkyrkans Second Hand (hpl Brunnsgatan), Myrorna (bla Järntorget men även på Hisingen) el Ebbes Hörna (Stigbergstorget) passa bättre. Är du inte beroende av att intäkterna går till välgörande ändamål finns mängder med butiker i stan - kolla in Eniro.se.

1:46 em  
Anonymous Anonym said...

sorry - såg att du nyligen flyttat från stan till den större stan. så emmanuel hade rätt - myrorna i sthlm blir ju klart närmare...

1:52 em  
Blogger Mats Reimbertsson said...

Loppisen i Vårberg är en upplevelse..på fler sätt än ett. Men om dina kunskaper i serbiska är bristfälliga och du inte känner för att inreda din lägenhet med rånanvända vapen rekommenderar jag istället: http://www.stadsmissionen.se/zino.aspx?articleID=527
Happy hunting!

9:19 em  

Skicka en kommentar

<< Home