torsdag, april 26, 2007

Ny spritbassning

Men alltså; vad är problemet med de alkoholfria alternativen när man går på tillställningar? Borde det inte vara en självklarhet att de erbjuds minst lika lättillgängligt som sprit och annan skit? Det kan man ju tycka. Men så är det sannerligen inte. Istället måste man fråga, leta och krångla. Bassning.

2 Comments:

Blogger Dag Elfström said...

De aldra flesta dricker alkohol när de går ut, således: alkohol är det som är lättillgängligast. Utbud och efterfrågan. Marknadsekonomi. Ni absolutister är för sällsynta för att det ska vara lönsamt att anpassa utbudet efter er i någon större utsträckning. Inte konstigt alls, så är det med alla andra produkter också. Så vad är problemet? Jag förstår att en vanlig hotellfrukost inte innehåller Marmite som jag uppskattar, eftersom vi är så få som gillar Marmite. Så är det bara. Vad är skillnaden, ska ni absolutister ha någon form av särställning?

12:42 fm  
Anonymous Anonym said...

Jämförelsen mellan sprit och marmite är onödig. Det finns mängder av människor med alkoholproblem i sverige. Detta faktum gör att marknadsekonomin går ut och syskonskapstanken tar dess plats.

8:29 em  

Skicka en kommentar

<< Home