torsdag, november 15, 2007

Om anhöriginvandring

Moderaterna, Centern och Folkpartiet vill införa försörjningskrav vid anhöriginvandring. Kristdemokraterna är emot. Jag blir så otroligt upprörd av det här. Vi talar om människor som sökt asyl och fått den beviljad. Som flytt från sina hemländer och nu inte ska få återförenas med sin make/maka och minderåriga barn. Att splittra familjer på detta sätt är helt orimligt och inhumant tycker jag. Arbetslinjen ska gälla för alla och det ska finnas stora incitament och mycket stöd att gå från bidrag men detta är att gå alldeles för långt. Samhället ska främja familjers välmående och att relationer ska fungera. Att inte låta människor träffas är knappast något som hjälper till...

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Fastän nu är ju många undantagna som tex barn, Genevekonventionsflyktingar och folk som utsatts för tortyr...personligen tycker jag väl att kärnfamiljen borde få komma ..men det ser ju olika ut familjebildningarna, storfamiljer e väl ganska vanligt i många länder.

2:28 em  
Anonymous Anonym said...

Bra att du ryter till Julia, naturligtvis helt skandalöst... Bara att hoppas att inhumanitetens axelmakter (s+m) inte gör gemensam sak i den här frågan, som man brukar göra när det är dags att begränsa möjligheterna till uppehållstillstånd.

12:35 em  

Skicka en kommentar

<< Home