fredag, februari 10, 2006

Dilemma

Om man starkt ogillar, för att inte säga avskyr en viss liten tidning ska man då bojkotta den när man skriver artiklar och skickar in? För på ett sätt bidrar man ju till att den kan fortsätta ges ut genom att man förser den med material men samtidigt vill man ju ändå ta chansen att påverka de läsare som man tror behöver väldigt mycket påverkan. Hur göra?

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Så länge man inte KÖPER Världen idag, kan det väl inte skada att skriva en insändare i all välmening? ;-)

11:03 em  
Blogger Olov said...

jag håller inte med.

1. SÅ inskränkta är inte ViD:s läsare att det är deras enda källa till information...

2. När arenan för debatten är Världen idag väger empati och sunt förnuft rätt lätt. Inte så att de som läser tidningen definitionsmässigt skulle lida brist på de kvaliteerna, men i själva tidningen är det nog rätt kört, tyvärr. Då är det lika bra att försöka tala förstånd med de förvirrade i ett sammanhang där det finns en chans att man kan lyckas.

3. Med tanke på Dagens nya giv att ge gratis reklam åt alla upptänkliga GOD channels så kanske det vore strategiskt smartare att se till att den tidningen inte också blir förvirrad (de får gärna sparka Siewert också).

Såg förresten häromsistens att Outlook gör reklam för sig på varldenidag.se... Skrev ett långt och förtvivlat mail om det till Roland och Kjell, men jag tror aldrig att jag skickade det.

2:30 fm  

Skicka en kommentar

<< Home