måndag, oktober 23, 2006

Woho, härligt med ett radikalt Ungdomsförbund!

Ibland, som idag, är jag grymt glad att jag inte längre ingår i KDU:s förbundsstyrelse. När man väljer att göra ett gemensamt styrelse- uttalande om hur pinsamt det är att Kristdemokraterna inte lyckats få till billigare soppa undrar man ju om man inte kunde hitta något bättre att slå på släggan för?
(- Exempelvis hade väl ett ungdomsförbund kanske kunnat slå ett slag för en förbättring av studiemedlen som kristdemokraterna lovade före valet..., om man inte nu ändå vill hålla sig inom "säkra" ramar.)

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Håller helt och hållet med dig!
Det låter inte så lite ihåligt...

För det första kan man inte säga att det är ett stort svek när vallöften inte är uppfyllda en månad efter valet av en nyvald regering...

För det andra så är väl ändå högre studiemedel viktigare för ungdommar än vad bensinpriser är. /J

8:56 fm  
Anonymous Anonym said...

Världen behöver människor som har större drömmar än avskaffad fattigdom, hållbar miljö, fred och öppna gränser. Världen behöver med andra ord människor som slåss för sänkt bensinskatt. Eller nåt...

11:53 fm  
Blogger Dag Elfström said...

Ja, Julia, det är radikalt att stå för sänkt bensinskatt när hela etablisemanget okritiskt har köpt en miljöfundamentalistisk grundsyn. Men ytterst handlar det om att partiet helt enkelt glömt bort en av valfrågrorna. Ovavsett vilken fråga detta skulle vara så är det ruttet.

2:26 em  
Anonymous Anonym said...

Go Jullan

Det är så pinsamt vilken typ av frågor vi betonar för tillfället. Känns skönt att partiet prioriterat rätt och stått upp för biståndet och en hög alkoholskatt.

8:50 em  

Skicka en kommentar

<< Home