lördag, juni 17, 2006

HC bassar

Det finns ingen som är så bra på att bassa som HC. Här är det synliga vinställ som får sig en känga. Jag kan bara hålla med. Vin o sprit är inte en särskilt fin prydnad, speciellt inte hemma hos frikyrkomänniskor som har komplex och verkligen vill betona att de minsann inte lever efter någon syndakatalog och tänker själva och därmed fattat beslutet att dricka alkohol...

Shit, jag blir verkligen bara mer och mer militant. Hur ska det här sluta ;)?

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag tycker att det låter riktigt bra, jag... ;)

1:08 fm  
Blogger isa said...

Jag håller med! Det var en bra bassning! Även om jag inte är nykterist...än ;) skulle jag aldrig få för mig att ha fula flaskor stående framme. Det är någon knasig svensk idé det där med att skylta med sin sprit. Synliga vinställ och barskåp med glasdörrar är så 80-tals gillestuga eller svenne-kök-94!!!
Lika fult tycker jag att det är att skylta med sina vin och spritglas! Bort-bort-bort!!
Det är nog helt enkelt så att vin-, sprit- och drinktillbehör generellt ser så tacky och svennigt ut när folk skyltar med det. Ungefär som typ "skojiga" askfat... yerk!

4:12 em  
Anonymous Anonym said...

You go militant, så är jag inte själv, heh! Ok för folk i allmänhet som inte är nykterister, kanske svårt att bryta mot en sådan kultur. Men allt frikyrkofolk som bara för att måste göra revolt. Vart tog solidariteten vägen? De verkar missa undermeningen i Systembolagets senaste reklam "Det är aldrig för sent att börja dricka". Jag tar på mig det imaginära hucklet varje gång jag ser ett vinglas/starköl i handen på en frikoyrkofrände och stirrar argt. Sedan när vi ska diskutera genus åker det av illa kvickt...;)

5:18 em  

Skicka en kommentar

<< Home